Fa nyílászáró gyártás

Fa nyílászáró gyártás

Kiváló minőségű fa ablakok, beltéri ajtók és kültéri nyílászárók közvetlenül a gyártótól. Cégünk a legmodernebb technológiákat és asztalosipari gépeket használva készít egyedi és standard méretű nyílászárókat rövid határidővel. Többszörösen felületkezelt, hossztoldott faanyagból készült nyílászáróink kiváló minőségű ROTO vasalattal, és hőszigetelt üvegezéssel vannak ellátva, biztosítva a megfelelő komfortérzetet és hőszigetelést egyaránt. Beltéri ajtók kazettás, vagy sima felülettel, üveges kivitelben is.

Ács-, állványozó, tetőfedő munkák

Ács-, állványozó, tetőfedő munkák

Cégünk egyik fő profilja az ács-, állványozó és tetőfedő munkák kivitelezése. Tevékenységi körünk az egész országra kiterjed, de elsősorban Pest megye a munkavégzésünk központi területe. Számos referenciával rendelkezünk tetőszerkezetek kivitelezésében: családi házak, lakóparkok, irodaépületek és ipari létesítmények is megtalálhatók munkáink között. Több évtizedes építőipari tapasztalatainkra hagyatkozva munkánk során a legfontosabbnak a minőséget, a pontosságot és a precizitást tartjuk, amely alapelveinknek köszönhetően ügyfeleink elégedettsége nem marad el. Tetőszerkezetek komplett kivitelezése, tetőfedés, tető felújítás, tetőtér beépítés hőszigeteléssel, gipszkartonnal, lambériával.

Bútoraszatlos munkák

Bútoraszatlos munkák

Teljeskörű asztalosipari szolgáltatást nyújtunk évtizedes szakértelemmel és minőségi munkavégzéssel. Bútorasztalos munkavégzés Pest megyében és az ország egész területén. Referenciáink között megtalálhatók egyedi konyhabútorok, fürdőszoba bútorok, gardrób szekrények tolóajtós és nyíló rendszerrel, lépcsők, korlátok, beépített szekrények. Bútorasztalos termékeinket természetes faanyagból, bútorlapból és mart MDF anyagból egyaránt elkészítjük.

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Cégünk vállalja családi házak, társasházak, kereskedelmi épületek generálkivitelezését. Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk ezen ingatlanok szerkezet-, vagy kulcsrakész állapotú építését. Célunk, hogy a legmodernebb építőanyagok felhasználásával, megfelelő szigeteléssel energiatakarékos és kényelmes otthont teremtsünk az Ön, vagy a cége számára. Generálkivitelezést országszerte vállalunk, így amennyiben szolgáltatásunkra van szüksége, illetve referenciáink elnyerték tetszését, forduljon hozzánk bizalommal.

Üzenetküldés

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kik vagyunk?

A Makrofa Kft-t 2004-ben alapítottuk.

Társaságunk fő tevékenységi köre az épületasztalos-ipari termékek gyártása, ács-állványozó, tetőfedő és szigetelő munkák végzése. Portfóliónkban különféle asztalosipari termékek találhatók.

Bővebben

Nyílászáró gyártás

 • profilvastagság: 68mm-től
 • többrétegű ragasztott fa
 • nagy stabilitású, minősített alapanyag
 • 2-3 rétegű üvegezés
 • Roto NT alap biztonsági vasalat
 • felületkezelés 10 év garanciával

Miért fából?

Néhány érv a fa mellett

 • esztétikus küllem
 • magas szigetelőérték
 • természetes légáteresztő képesség
 • több rétegben felületkezelt
 • hosszú élettartam
 • utólag is korrigálható

Pályázatok

 infoblokk

umvp

Partnereink

partnerek

Elérhetőség

Balog Norbert

06-30-681-57-71

makrofaszabaszat@gmail.com

Műhely nyitvatartási ideje: H-P: 7:00-16:00

Közösségi oldalaink

woodglass logo