Támogató neve: Pénzügyminisztérium
Kedvezményezett neve: Makrofa Ipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Eszközbeszerzés a Makrofa Kft. főtevékenységéhez kapcsolódóan
Támogatási összeg: 33,92 millió forint

Projekt tartalmának bemutatása:
Az eszközbeszerzési projektünk keretében egy HOLZ-HER 1329 Premium Élzárógép került beszerzésre, amely a Dabas, belterület (ipari park) Csonka János utca 3 (Hrsz.: 7529/10) telephelyére történt. A telephelyen famegmunkálás történik nyílászárók gyártásával foglalkozunk mely tevékenységhez élzárógépet szerezünk be. Az eszköz versenytársaihoz képest még nagyobb variálhatóságán (vastagabb - akár 15 mm - élanyagfelhordás, véggömbölyítés, ragasztóanyag leválasztás) felül a megnövelt teljesítményigényeknek is eleget tesz. A számítógépes vezérlésű folyamat lehetővé teszi a gép beállításának csaknem teljes automatizálását, így nagy mértékben csökken a kezelői hibalehetőség. Az eszköz a tevékenységünk során nagy segítséget biztosít magas minősége és biztonságossága miatt.

Projekt befejezése: 2022.09.29.

Támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2018_A/113

 


Kedvezményezett neve: Makrofa Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A Makrofa Kft. külpiacra jutásának támogatása
Megvalósítási helyszín: 2371 Dabas (Sári), Köztársaság utca 61.
Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 50 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.08.31.
Projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2018-00167

Projekt tartalma:
A projektet megvalósító Makrofa Ipari és Kereskedelmi Kft.-t évtizedes munkatapasztalat és gyakorlat után 2004-ben alapítottuk. Társaságunk fő tevékenységi köre az épületasztalosipari termékek gyártása, ács-állványozó, tetőfedő és szigetelő munkák végzése. Termékeink között nyílászárók, kül- és beltéri ajtók, konyha-, iroda- és ülőbútorok, lépcsők és egyéb faipari termékek találhatók meg. A projekt megvalósításánál elsősorban ismertséget remélünk a Makrofa Kft-nek. Emellett új, potenciális vevők és partnerek megtalálása a cél, hosszú távú kapcsolatok kialakítása.

A technológia megismertetése is nagyon fontos szempont, ezt a szakmai kiállításokon való részvétel biztosíthatja. Vásárokhoz kapcsolódó tanácsadásban részesül a cég, mely hosszú távon is kifejti a hatását. A vásárok kiválasztása után további kutatásokra van szükség. Ennek keretében a szakértő tanácsadók feltérképezik a kiválasztott vásár, jelen esetben a FloraCelje, MSV Brno és a ITM Polska 2020 vásárokon részt vevő kiállítókat, a látogatók körét, a potenciális partnereket, elsősorban arra koncentrálva, hogy milyen valós piaci lehetőséget jelenthet az adott partner, terület a cégnek. Kulcsfontosságú a megfelelő felkészülés, kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás a kiállítás szervezőkkel, a vásár alatti üzleti tárgyalások megszervezése, illetve ezek segítése. A felkészítés a kiállításra kiterjed a következőkre: kiállítások általános ismérvei, kötelező ajánlások, adott kiállítás házirendje, szükséges megjelenési eszközök és lehetőségek, propaganda , hirdetések.

Elektronikus felületek készülnek: új, többnyelvű, az exportpiaci megjelenítést támogató termékhonlap felépítése. Egy-egy termék piaci megjelénésénél elengedhetetlen a design kialakítása, hiszen így válik a termék felismerhetővé és megkülönböztethetővé más termékekkel szemben. A grafikai tervezés során a termékhez kapcsolódó logó valamint a különböző marketingeszközök kerülnek megtervezésre, valamint nemzetközi marketingkommunikáció keretében különböző
reklám kampányok által kerül népszerűsítésre a Makrofa Kft. és termékei.

 

 


Makrofa Kft. 2371 Dabas, Köztársaság utca 61.

VEKOP-1.2.3-16 azonosító jelű Mikro-,kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében hitelprogram.

Összeg: 10 019 292 Ft

Az eszköz: Opus IV 78-92 ablakgyártó szerszám fa- alu kiegészítéssel

vekop

 

Üzenetküldés

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kik vagyunk?

A Makrofa Kft-t 2004-ben alapítottuk.

Társaságunk fő tevékenységi köre az épületasztalos-ipari termékek gyártása, ács-állványozó, tetőfedő és szigetelő munkák végzése. Portfóliónkban különféle asztalosipari termékek találhatók.

Bővebben

Nyílászáró gyártás

 • profilvastagság: 68mm-től
 • többrétegű ragasztott fa
 • nagy stabilitású, minősített alapanyag
 • 2-3 rétegű üvegezés
 • Roto NT alap biztonsági vasalat
 • felületkezelés 10 év garanciával

Miért fából?

Néhány érv a fa mellett

 • esztétikus küllem
 • magas szigetelőérték
 • természetes légáteresztő képesség
 • több rétegben felületkezelt
 • hosszú élettartam
 • utólag is korrigálható

Pályázatok

 infoblokk

umvp

Partnereink

partnerek

Elérhetőség

Balog Norbert

06-30-681-57-71

makrofaszabaszat@gmail.com

Műhely nyitvatartási ideje: H-P: 7:00-16:00

Közösségi oldalaink

woodglass logo